Gebouw en locatie

De Akkerhoek

Het scoutinggebouw van Scouting Drunen heeft 2 verdiepingen. De beneden verdieping is beschikbaar voor verhuur. De beneden verdieping bezit drie ruime lokalen (30, 50 en 55 m2) die gebruikt kunnen worden voor activiteiten. De twee grootste lokalen zijn gescheiden door een schuifwand waardoor je de lokalen aan elkaar kunt koppelen. De keuken heeft een 6 pits gasstel met een oven, grote afzuigkap, wasmachine, wasdroger en magnetron. De toiletgroep heeft 4 aparte toiletten en 2 douches. Verder zijn er ook grote wasbakken aanwezig.

Terrein

Het gebouw van Scouting Drunen staat op een door een hekwerk omsloten  terrein van ongeveer 3200 m2 in een groen omgeving. Het terrein staat vol met verschillende bomen die ideaal gebruikt kunnen worden voor het maken van een parcours of hoge boomhut. Er is ook voldoende ruimte om andere activiteiten uit te voeren.

TheaterKuil

De theaterkuil van Scouting Drunen is in 2014 volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Zo bezit de theaterkuil verlichting en stroomaansluitingen, zodat ook ’s avonds de theaterkuil optimaal gebruikt kan worden voor activiteiten zoals een toneelstuk, spelshow, een barbecue of andere activiteit. Groot kampvuur is niet toegestaan op grond van de APV, maar een sfeervuur in een vuurkorf mag wel.