Verhuur agenda

Verhuur formulier

Algemene informatie

Ons clubgebouw wordt buiten de tijden dat we het zelf gebruiken verhuurd aan andere scoutinggroepen. Zaterdagmiddag hebben we zelf activiteiten, dus als je met je groep een weekend d'n Akkerhoek wilt huren, dan moet je zaterdag van 13 tot 17 uur een activiteit buiten het clubgebouw organiseren.

Tarieven

Het scoutinggebouw, d'n Akkerhoek, wordt verhuurd per dag. De huurprijs is € 125 per dag. Voor elke huurperiode wordt ook een borg gevraagd van € 100. Deze borg wordt terug betaald als het gebouw weer netjes wordt achtergelaten.

Omgeving

Scouting Drunen staat midden in een groenrijke omgeving. Er zijn verschillende activiteiten of gebieden waar je een ontzettend leuke dag kunt beleven.

Gebouw en locatie

Het gebouw van Scouting Drunen staat midden in een grote groenrijke omgeving. Het terrein staat vol met verschillende bomen die ideaal gebruikt kunnen worden voor het maken van een parcours of hoge boomhut.