Regionale Scoutingwedstrijden

Ieder jaar vinden in verschillende regio’s de regionale Scoutingwedstrijden voor de leeftijdsgroep Scouts plaats. De winnaars van de regionale Scoutingwedstrijden mogen vervolgens meedoen aan de landelijke Scoutingwedstrijden. Om de regio’s bij de organisatie van deze dag te ondersteunen, wordt ieder jaar een spelbrochure ter beschikking gesteld.Meer actuele informatie van de regionale Scoutingwedstrijden in regio de Langstraat vind u hier.

Thema 2020

Alle landelijke ledenactiviteiten staan dit jaar qua thema en activiteiten in het teken van de speldraad ‘Jungle Fever’. De speldraad is een soort rode draad die als basis dient voor het thema en de activiteiten van landelijke en regionale activiteiten, zoals de Bever-Doe-Dag, de Jungledag en de regionale Scoutingwedstrijden. Deze speldraad is de inspiratie geweest voor het themaverhaal en de activiteiten van de RSW. Een themaverhaal is een belangrijk hulpmiddel om het weekend een kapstok te geven.