Jeugdlid worden

Heb jij zin om te ontdekken, zelf een expeditie te organiseren of misschien zelfs wel een reis naar het buitenland te maken? Of vind je het gewoon super leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten te spelen? Dan is Scouting echt wat voor jou! Neem een kijkje bij Scouting Drunen en kom een paar keer vrijblijvend meedoen.

Vrijwilliger worden

Ben jij enthousiast, geef je goed leiding en vind je het leuk om kinderen en jongeren te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling? Of heb je misschien bestuurlijke kwaliteiten die je wilt inzetten? Dan is Scouting Drunen op zoek naar jou! Je kunt als vrijwilliger aan de slag bij Scouting Drunen.

Contributie

De contributie is voor de scouting belangrijkste bron van inkomsten. De kosten voor het programma-aanbod, het spelmateriaal, het clubhuis en het onderhoud van de speelomgeving worden uit de contributieopbrengsten betaald.