Oliebollen actie

Aan het eind van elk jaar bakt, verkoopt en bezorgt Scouting Drunen oliebollen in Drunen om zo geld op te halen voor leuke activiteiten en materialen voor haar jeugdleden

Scouting Dr. Akkermansgroep Drunen is een scoutingvereniging in het Brabantse Drunen dat dit sinds 1946 haar jeugdleden het scoutingspel laat spelen. Bij scouting ondernemen kinderen niet alleen allerlei leuke activiteiten, zij leren er ook belangrijke dingen door zichzelf te ontwikkelen maar ook door maatschappelijk betrokken te zijn. Door de oliebollenbakdag ervaren de (jeugd)leden dat het hartstikke leuk is om (rondom de feestdagen) met z’n allen iets te ondernemen.

In het weekend van 12 en 13 december gaan wij met lijsten langs de deuren om bestellingen op te nemen. Op 31 december worden de oliebollen met zorg voor u gebakken en indien gewenst thuisbezorgd.